Groei Activiteiten Boekje

Wat kun je van de versie september 2019 van het boekje verwachten:

Het resultaat van meer dan 10 jaar zoeken en uitproberen: heel veel gratis materialen zonder de vele uurtjes zoekwerk:

  • Ruim 420 links naar bruikbare materialen geordend naar leergebied overstijgend (sub)doel
  • Ruim 350 van deze links laten je gratis materialen downloaden
  • Ruim 65 van deze links laten je gratis materialen downloaden voor kleuters
  • Ruim 55 pdf bestanden, door ons gemaakt, kun je je exclusief vanuit dit boekje downloaden
  • Twee afzonderlijke pdf bestanden: Een printversie die je kunt gebruiken voor je eigen overzicht
  • En een puur digitale versie waarmee je de gratis materialen rechtstreeks kunt downloaden
  • In totaal telt het boekje nu 28 pagina’s (Eerste versie 20 pagina's) Het wordt zoals eerder aangegeven  geleverd als twee pdf bestanden.

N.B.  1. De links zijn allemaal gecheckt in juli 2019. Maar het blijven links die ook zo maar niet meer kunnen werken. Dus stuit je op een “dode” link, laat het ons weten en wij lossen het op, mits dat de link nog te repareren is.

N.B.  2. Je zou het gezien de aantallen misschien niet denken, maar de materialen die wij niet effectief vonden hebben we weggelaten, want iedereen heeft het al druk genoeg. Mocht je desondanks vinden dat wij prachtig, liefst gratis, materiaal over het hoofd gezien hebben, laat het ons weten, dan bekijken wij of we het alsnog aan het boekje zullen toevoegen.

 Copyright en delen

Als je het boekje aanschaft mag dat binnen je eigen school, dienst of praktijk delen met je collega's. Het bestand is wel beveiligd met een wachtwoord. Het is natuurlijk niet toegestaan het bestand te delen met collega's buiten je eigen school, dienst of praktijk.

Hoe bestellen?

U kunt het boekje bestellen door een mailtje te sturen naar  jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. De kosten zijn € 25,00. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we de € 1,70 extra kosten bij je in rekening.

Download hieronder de inhoudsopgave en andere voorbeeldbladzijden. Op zich al goed voor 20 gratis downloads! (De voorbeeld pagina's van de eerste versie van 2017 werden maar liefst 1500 keer gedownload!)

Activiteitenboekje 2019 Excerpt
PDF – 891,0 KB 1763 downloads

Informatie voor degenen die de eerste versie in hun bezit hebben

Heb je de eerste versie al in je bezit en wil je weten of de nieuwste versie je veel extra's te bieden heeft, lees dan het volgende:

Toen we in januari 2018 de eerste versie van dit boekje publiceerden, schreven we al dat de links in dit boekje gecontroleerd waren in december 2017. Al snel kwam de eerste website die verdween en daarmee een groot aantal links naar bruikbare materialen: https://www.schoolaanzet.nl/ Later volgden daarna nog veel veranderingen in websites waardoor links niet meer werkten, zoals die van Eduforce. En onlangs verdween nog de website van Minka Dumont: http://www.denkenindeklas.nl/ . Hoog tijd dus om één en ander bij te werken. Maar dan blijkt soms ook dat sommige materialen ook niet meer op een ander adres te vinden zijn.

Gratis errata-overzicht voor bezitters eerste versie

Die links hebben we in een errata-overzicht verzameld en rood afgedrukt en ook is de onderlijning weggehaald (13 stuks waarvan 11 gratis). Konden we wel een ander adres vinden dan vind je dat adres ook in dat overzicht (57), Voor de duidelijkheid hebben we ook een geel accent aangebracht bij de nieuwe adressen. Je kunt dit errata-overzicht als bezitter van de eerste versie gratis van me krijgen als je een mailtje stuurt naar jan@talent3xl.nl met daarin het wachtwoord van de eerste versie.

Gereduceerde prijs voor bezitters eerste versie

Mocht je de voorkeur geven aan een totaal (bijgewerkt) overzicht met ook nog 116 nieuwe links dan kun je als koper van de eerste versie de tweede versie tegen de gereduceerde prijs van € 10,-- bij me kopen, ook door een mailtje te sturen naar jan@talent3xl.nl 

Cursus “Talentbegeleider LOOD”

Voor degenen die willen leren hoe je (nog beter) met leergebied overstijgende onderwijs doelen kunt werken in de klassenpraktijk van alledag bieden wij de de cursus : ‘Talentbegeleider LOOD’. Het groeiboekje in combinatie met het activiteitenboekje komen hierin uitgebreid aan bod. Voor informatie hierover zie bijbehorende pagina.