Spellen (bij)scholing

Spel Stimulerende Signalering

Nascholing volgens een totaalconcept: het simulatiespel stimulerende signalering. Het gaat hier om handelingsgericht werken in drie dimensies. Het spel is adaptief en beslaat het hele proces van stimulerend signaleren. Het neemt minimaal 3 bijeenkomsten in beslag. Benieuwd? Mail ons: jan@talent3xl.nl

Ben je meer geïnteresseerd in een eenmalige bijeenkomst over dit onderwerp? Overweeg dan ons spel “Stimulerende Signalering Compact”. Het wordt geleverd als pdf bestand. Door het aan te schaffen krijgt u het recht om ongelimiteerd afdrukken te maken voor uw eigen instelling. 

De kosten zijn € 14,95. U kunt het pakket bestellen door een mailtje te sturen naar jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we wel de € 1,70 extra kosten bij u in rekening.

Kijk hier voor de handleiding en voorbeeldkaartjes.  

Relevant: het draagvlakspel

Relevant, het draagvlakspel

In deze map vind je ook de handleiding van een ouder, maar nog steeds relevant spel: Relevant: het draagvlakspel voor passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Ook dit spel is nog als pdf te bestellen voor de gereduceerde   prijs van € 14,95.  Daarvoor krijg je een 60 spelkaartjes, waarvan 24 kwartetkaarten, verbruikskaartjes en de feit of vooroordeel quiz van 30 kaartjes. Ook zit hierbij nog het spel als invullijst, ook handig! Meer info zie dus de gratis handleiding! U kunt het spel als pdf bestellen door een mailtje te sturen naar jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur.

HB Kennis Quiz

 Ter gelegenheid van de nieuwe look van de website in 2017 hebben we onze HB Kennisquiz uit 2009 als gratis download aangeboden. Je kunt hem hieronder nog steeds gratis downloaden:

Kennisquizhb2009
PDF – 1,3 MB 1511 downloads