Pakket "Werken met doelen"

Doelgroep: De LOOD lijst en de Groeiboom (zie gratis downloads) worden sinds de eerste publicatie op de SLO site in 2011 door veel collega's gebruikt. Maar als je er een tijdje mee gewerkt hebt, krijg je vragen en wil je de verdieping in. Voor hen hebben we het pakket "Werken met doelen" samengesteld.

Inhoud: 18 documenten verdeeld over 6 categorieën / mappen met in totaal 65 pagina's.  Het overzicht van de documenten vind je hieronder.

Kosten: € 19,95 incl. BTW. Geen verzendkosten omdat het een digitaal product betreft.

Levering: Een zipfile met alle 18 bestanden.

Bestellen: U kunt het pakket bestellen door een mailtje te sturen naar  jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we de € 1,70 extra kosten bij je in rekening.

Auteur: Jan van Nuland

Copyright, bewerken en delen: Als je het pakket aanschaft mag dat binnen je eigen school, dienst of praktijk delen met je collega's. De meeste documenten zijn gemakkelijk zelf te bewerken, dat mag ook, mits de bron in de voet vermeld blijft. Het is natuurlijk niet toegestaan het bestand te delen met collega's buiten je eigen school, dienst of praktijk.