LOOD lijsten

LOOD lijst, START lijst en GROEIBOOM

Op deze pagina vindt u ook de meest actuele leerlijn overstijgende doelenlijst. We zijn er trots op dat deze door ons ontwikkelde lijst door veel talentencoaches in het reguliere basisonderwijs, plusklassen en Leonardoklassen gebruikt wordt. Ook scholen die thematisch werken hebben er veel plezier van. Zie ook de lijst van gebruikers. Er zijn nu 4 versies beschikbaar: één voor groep 1-3, één voor groep 4-8 en één speciaal voor plusklassen. Ook is er een versie voor gr 1-4 op kaartjes. Speciaal voor jongere kinderen ontwikkelden wij ook de Groeiboom en de startlijst voor kleuters. Download hier de meest actuele lijsten. Of probeer hier de digitale uitvoering. Deze digitale lijst is bedoeld als voorbeeld, de resultaten worden opgeslagen namelijk in mijn persoonlijke google-drive. Als je de LOOD-lijst digitaal zelf echt wil gebruiken moet je een kopie in je eigen Google-drive zetten. Je kunt mij via jan@talent3xl.nl vragen om het bestand met je te delen in je Googledrive.  Je moet dus wel een Google-account hebben en wil je er profijt van hebben moet je wel goed kunnen sorteren in Google-spreadsheets of Excel. Wij bieden hem nog steeds gratis aan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Nuland
5 maanden geleden

Hallo Arianne,

Bedankt voor je complimenten. De lijsten voor de plusklas vind je door hierboven te klikken op "Download hier gratis LOOD lijsten" en het mapje "Plusklas" te openen! Succes ermee,

Gr. Jan

Arianne Dobber
5 maanden geleden

De lijsten zien er heel top uit! De versie speciaal voor plusklassen zie ik niet in de Google Drive staan, zou ik die ook mogen ontvangen? Dank alvast voor al het werk dat hier in zit!

Michelle Bervoets-van Leeuwen
6 maanden geleden

Beste meneer van Nuland,

Dit jaar ben ik gestart als plusklas-leerkracht en studeer ik aan de opleiding Master En van Fontys. Het product wat ik op dit moment aan het schrijven ben, gaat over het formuleren van leerdoelen met de meer- of hoogbegaafde leerling. Ik heb veel profijt van de door u ontwikkelde materialen en ben blij dat ik hier gratis over kan beschikken.
Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Michelle Bervoets-van Leeuwe