LOOD lijsten

LOOD lijst, START lijst en GROEIBOOM

Op deze pagina vindt u ook de meest actuele leergebied overstijgende onderwijsdoelen lijst. We zijn er trots op dat deze door ons ontwikkelde lijst door veel talentencoaches in het reguliere basisonderwijs, peergroepen, plusklassen en Leonardoklassen gebruikt wordt. Ook scholen die thematisch werken hebben er veel plezier van. Er zijn nu 4 versies beschikbaar: één voor groep 1-3, één voor groep 4-8 en één speciaal voor plusklassen. Ook is er een versie voor gr 1-4 op kaartjes. Speciaal voor jongere kinderen ontwikkelden wij ook de Groeiboom en de startlijst voor kleuters. Download hier de meest actuele lijsten. Of probeer hier de digitale uitvoering. Deze digitale lijst is bedoeld als voorbeeld, de resultaten worden opgeslagen namelijk in mijn persoonlijke google-drive. Als je de LOOD-lijst digitaal zelf echt wil gebruiken moet je een kopie in je eigen Google-drive zetten. Je kunt mij via jan@talent3xl.nl vragen om het bestand met je te delen in je Googledrive.  Je moet dus wel een Google-account hebben en wil je er profijt van hebben moet je wel goed kunnen sorteren in Google-spreadsheets of Excel. Wij bieden hem nog steeds gratis aan.  Om van de nog redelijk abstracte doelen van de LOOD-lijst naar haalbare concrete doelen te gaan kun je het overzicht "LOOD vertaald naar concrete haalbare doelen" raadplegen om op ideeën te komen. 

Reactie plaatsen

Reacties

tineke
2 maanden geleden

graag ontvang ik de loodlijst voor mijn school.

Jan van Nuland
3 maanden geleden

Hallo allemaal,
Allereerst om misverstanden te voorkomen: mijn lijst heet de LOOD lijst (afkorting van Leergebied Onafhankelijke Onderwijs Doelen) en is dus geen loonlijst. Ik heb de digitale vorm ondertussen met jullie gedeeld.
Vr gr Jan

Marjolein Kars
3 maanden geleden

Zou je het mij kunnen mailen?? Alvast bedankt!!
Groetjes
Marjolein

D. Drent
3 maanden geleden

Zou je de loonlijst via drive met mij willen delen? Alvast bedankt!

Jan van Nuland
4 maanden geleden

Hallo Marrit,

Ik heb het gedeeld!

Vr gr Jan

Marrit de Veer
4 maanden geleden

Zou je de loonlijst via drive met mij willen delen? Hartstikke bedankt!

marjelle hoogendoorn
5 maanden geleden

Ik zou graag de digitale loodlijst gedeeld krijgen!
Alvast bedankt.
Hartelijke groet,
Marjelle

Jan van Nuland
een jaar geleden

Hallo Arianne,

Bedankt voor je complimenten. De lijsten voor de plusklas vind je door hierboven te klikken op "Download hier gratis LOOD lijsten" en het mapje "Plusklas" te openen! Succes ermee,

Gr. Jan

Arianne Dobber
een jaar geleden

De lijsten zien er heel top uit! De versie speciaal voor plusklassen zie ik niet in de Google Drive staan, zou ik die ook mogen ontvangen? Dank alvast voor al het werk dat hier in zit!

Michelle Bervoets-van Leeuwen
2 jaar geleden

Beste meneer van Nuland,

Dit jaar ben ik gestart als plusklas-leerkracht en studeer ik aan de opleiding Master En van Fontys. Het product wat ik op dit moment aan het schrijven ben, gaat over het formuleren van leerdoelen met de meer- of hoogbegaafde leerling. Ik heb veel profijt van de door u ontwikkelde materialen en ben blij dat ik hier gratis over kan beschikken.
Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Michelle Bervoets-van Leeuwe