Pakket Leer me zelf Bloombladen maken

Bloomblad nieuwe stijl: Bij het ontwikkelen van deze cursus kwamen we tot de overtuiging dat aan het Bloomblad 2 vakken toegevoegd moesten worden: beginnen met een startactiviteit en eindigen met een product (zie voorbeeld hieronder).

Doelgroep: (al dan niet cognitief begaafde) basisschoolleerlingen vanaf 8 jaar, hun (peergroep)leerkrachten, hun ouders en natuurlijk Pabo-studenten.

Inhoud: Voor klassikaal gebruik: PowerPoint (80 dia’s), antwoordenbladen (7 blz.) en antwoordsuggesties (7 blz.), om zelfstandig te verwerken op papier of als Google Doc, 5 werkboekjes (38 blz.) en om zelfstandig volledig digitaal te verwerken met digitale begeleiding: 5 Google Formulieren. Verder daarbij: Een toelichting, een instaptoets op papier (16 blz.) of digitaal Google formulier, een Bloom-diploma en een voorbeeld Bloomblad “Kikkers” , een leeg Bloomblad en links naar achtergronden. De Google Formulieren kunnen alleen gedeeld worden als u uw (gratis) Google emailadres vermeldt.

Kosten: € 25,-- incl. BTW. Geen verzendkosten omdat het een digitaal product betreft.

Levering: Een downloadlink naar een zipfile met alle bestanden.

Bestellen: U kunt het pakket bestellen door een mailtje te sturen naar  jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we de € 1,70 extra kosten bij je in rekening.

Auteurs:  Jan en Ans van Nuland

Copyright en delen: Als je het boekje aanschaft mag dat binnen je eigen school, dienst of praktijk delen met je collega's. Het is natuurlijk niet toegestaan het bestand te delen met collega's buiten je eigen school, dienst of praktijk.

Extra informatie en voorbeelden in onderstaande dia's:

Voorbeeld Bloomblad nieuwe stijl