Spellen

Spel "Leer mij (mezelf) beter kennen"

In 2019 heeft Mariëtte, mijn vrouw, in het kader van haar ECHA opleiding een spel ontworpen om op een ontspannen manier samen met peers jezelf beter te leren kennen en je peers ook beter te leren kennen. Dit alles met de gedachte dat peercontact bedoeld is om een positief, maar realistisch zelfbeeld te ontwikkelen. Zoals je op de foto kunt zien zijn er 5 categorieën:  kwaliteiten,  executieve functies, interesses, denkvaardigheden en (voor hen) passend onderwijs. Als de doosjes met kaartjes door de kinderen zijn gemaakt staat het spel garant voor vele uurtjes spel- en leerplezier. Meer info vind je in de handleiding, die je hier kunt downloaden. Het spel kost € 14,95. U kunt het spel als pdf bestellen door een mailtje met daarin ook het factuuradres te sturen naar jan@talent3xl.nl . Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf.

Spel Stimulerende Signalering

Nascholing volgens een totaalconcept: het simulatiespel stimulerende signalering. Het gaat hier om handelingsgericht werken in drie dimensies. Het spel is adaptief en beslaat het hele proces van stimulerend signaleren. Het neemt minimaal 3 bijeenkomsten in beslag. Benieuwd? Mail ons: jan@talent3xl.nl

Ben je meer geïnteresseerd in een eenmalige bijeenkomst over dit onderwerp? Overweeg dan ons spel “Stimulerende Signalering Compact”. Het wordt geleverd als pdf bestand. Door het aan te schaffen krijgt u het recht om ongelimiteerd afdrukken te maken voor uw eigen instelling. 

De kosten zijn € 14,95. U kunt het pakket bestellen door een mailtje te sturen naar jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we wel de € 1,70 extra kosten bij u in rekening.

Kijk hier voor de handleiding en voorbeeldkaartjes.  

Relevant: het draagvlakspel

Relevant, het draagvlakspel

In deze map vind je ook de handleiding van een ouder, maar nog steeds relevant spel: Relevant: het draagvlakspel voor passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Ook dit spel is nog als pdf te bestellen voor de gereduceerde   prijs van € 14,95.  Daarvoor krijg je een 60 spelkaartjes, waarvan 24 kwartetkaarten, verbruikskaartjes en de feit of vooroordeel quiz van 30 kaartjes. Ook zit hierbij nog het spel als invullijst, ook handig! Meer info zie dus de gratis handleiding! U kunt het spel als pdf bestellen door een mailtje te sturen naar jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur.

HB Kennis Quiz

 Ter gelegenheid van de nieuwe look van de website hebben we onze HB Kennisquiz uit 2009 als gratis download aangeboden. Je kunt hem hieronder nog steeds gratis downloaden:

Kennisquizhb2009
PDF – 1,3 MB 719 downloads