Dubbel Bijzonder

Dubbel Bijzonder: niet alleen een cognitief talent maar ook….

 
Heel veel cognitief begaafde kinderen hebben niet alleen dit talent maar aan de andere kant ook een beperking of zelfs meerdere beperkingen. Dat kan de begeleiding lastig maken. In ieder geval is dan de uitdaging om niet alleen veel aandacht te geven aan de beperking(en), maar minstens net zoveel aan hun talent.
Voor de de begeleiding van deze kinderen heb ik samen met Mariëtte van Nuland-Heijmans van OPGO  het concept DubbelBijzonder.nl opgezet. Meer informatie vind je onder deze knop op de subpagina's .
 
Onze aanpak stellen we voortdurend bij en leggen we vast in een groeidocument dat we gratis aan iedereen die te maken krijgt met begeleiding van dubbelbijzondere kinderen aanbieden. Zie: materialen

Mariette van Nuland - Heijmans van OPGO

Meer info over OPGO op de site van Mariëtte

Ga naar haar site

 

Dubbelbijzonder.nl

 

Jan van Nuland van Talent3XL.nl

Mariëtte en Jan zijn ook allebei gecertificeerde 'lansbrekers'. Dat betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om te kunnen bemiddelen als een kind dreigt thuis te komen zitten, zonder passende school dreigt te komen, of zelfs al thuis zit. Voor meer informatie kijk op de website van Lansbrekers.

Lees meer over Lansbrekers