Zelf een conceptmap maken gr 1 - 4

Foto: Rianne Hofma

Doelgroep: (al dan niet cognitief begaafde) basisschoolleerlingen van 4 -7 jaar, hun (peergroep)leerkrachten, hun ouders en natuurlijk Pabo-studenten.

Inhoud: Voor klassikaal gebruik: PowerPoint alg. instructie (20 dia’s met gesproken tekst) en 6x PowerPoint (10 dia's met gesproken tekst) en verwerkingsvellen op 6 niveaus voor “Roodkapje” en “Een huis voor Harry” (12 x doc) Voor zelfstandig werken: Boekje Roodkapje, instructiefilmpjes met gesproken tekst (6 x) en  verwerkingsvellen op de 6 niveaus “Roodkapje” en “Een huis voor Harry” (12x pdf) en voor het inoefenen van de picto’s, vraagwoorden en kleuren:  PowerPoint (37 dia's met gesproken tekst) , filmpje (met gesproken tekst, domino’s en dobbelstenen. Verder daarbij: suggesties voor andere verhalen, mindmap-diploma, links naar de achtergronden van onze opzet.

Kosten: € 12,50 incl. BTW. Geen verzendkosten omdat het een digitaal product betreft.

Levering: Een downloadlink naar een zipfile met alle bestanden.

Bestellen: U kunt het pakket bestellen door een mailtje te sturen naar  jan@talent3xl.nl met daarin ook het factuuradres. Scholen in Nederland kunnen achteraf betalen op factuur. Particulieren betalen vooraf. Betalen via PayPal kan ook, maar dan brengen we de € 1,70 extra kosten bij je in rekening.

Auteurs: Ans en Jan van Nuland

Copyright en delen: Als je het boekje aanschaft mag dat binnen je eigen school, dienst of praktijk delen met je collega's. Het is natuurlijk niet toegestaan het bestand te delen met collega's buiten je eigen school, dienst of praktijk.

Extra informatie in vind je in de verantwoording die je hieronder kunt downloaden

Roodkapje Toelichting Leerkracht Conceptmap Maken Gr 1 En 2
PDF – 1,4 MB 113 downloads